Григор Димитров участва в специален проект на лайфстайл списанието Gio.

...
Григор Димитров участва в специален проект на лайфстайл списанието Gio.
Коментари Харесай

Гришо разкри с коя жена иска да...

Григор Димитров взе участие в специфичен план на начин на живот списанието " Gio ". Заедно със свои сътрудници от тура той снима фотосесия и отговори на пет въпроса, които бяха заложени към всеки от тях.

Единият е с коя от някогашните тенисистки би било най-голямото предизвикателство да играе, а Григор без да се замисля споделя: " С Щефи Граф! Заради метода, по който тя прави всичко на корта. Този слайс... с него може да те откаже. Движението по корта и този удар от форхенд! ".

Както е известно, именитата тенисистка е жена на сегашния треньор на Григор - Андре Агаси, написа Блиц.

Пред " Gio " българинът споделя откровено и какво желае да си спомнят почитателите на спорта, когато един ден постави завършек на кариерата си. 

" Желанието ми е да оставя някаква диря в спорта. Не от позиция на върховете, това не е било моя цел. Едно от основните неща за мен е хората да видят, че спортистите са като всички останали. Просто сме положителни в това, което вършим, само че всички ние също би трябвало да се оправяме с проблемите си отвън корта. Имам своите демони, упования ", разяснява Димитров. 

" Със сигурност бих желал да бъда запомнен и с положителни резултати и като първенец от шампионата от Големия шлем ", добавя българинът.

Попитан кои са оръжията му на корта, Григор дава отговор: " Не знам тъкмо. Бих желал да кажа, че това са някои от ударите ми, само че мисля, че главното е по какъв начин използваш тялото си - придвижването и ловкостта. Да преследваш разнообразни топки, да вземаш верните решения. Тялото ми е най-голямото ми преимущество, физическото положение е доста значимо. "



" Обичам всекидневното предизвикателство. За мен тенисът е един от най-комплексните спортове ", прибавя Григор.
 



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР