Григор Димитров тренира здраво във фитнеса, за да е във

...
Григор Димитров тренира здраво във фитнеса, за да е във
Коментари Харесай

Григор бие, тренира и се забавлява на Бахамите

Григор Димитров тренира крепко във фитнеса, с цел да е във форма за новия сезон. Мнозина си мислят, че българският тенисист единствено си почива на Бахамите, само че това напълно не е по този начин.  С него там е и кондиционният му треньор Себастиан Дюран, който е част от екипа му към този момент осем години, написа " Спортал ".

Така около мачовете с богаташи на благотворителния шампионат “Некер Къп ” и заниманията отвън корта Димитров намира време и за здрави тренировки в залата за физическа подготовка. 3-ият в света българин пусна клипче в “Инстаграм ”, на което прави напъди с тежести на гърба.

Вчера пък ветеранът Томи Хаас описа в фотоси и видео по какъв начин Григор го е победил на тичане.

След тренировките Димитров, несъмнено, възвръща в чудесните басейни на комплекса " Баха Мар ", който е благосъстоятелност на милиардера и хазаин на шампионата Ричард Брансън

Междувременно, голф легендата Грег Норман се похвали с първата си победа на " Некер Къп " и на корта въобще, реализирана в партньорство с Григор Димитров.
26-годишният хасковлия ще остане на Бахамите до 2 декември, когато завършва конкуренцията за експерти и дилетанти. Тази година дарените средства ще бъдат потребление за възобновяване на Вирджинските острови, които пострадаха тежко от ураганите " Ирма " и " Мария ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР