Григор Димитров спечели втората си титла в Бризбън, след като

...
Григор Димитров спечели втората си титла в Бризбън, след като
Коментари Харесай

Григор Димитров: Беше отдавна, когато за последно държах такъв трофей

Григор Димитров завоюва втората си купа в Бризбън, откакто се наложи над Холгер Руне със 7:6(5), 6:4 във финала на конкуренцията. Ето какви бяха първите думи на българския тенисист след триумфа си в Австралия:
Прочетете още
“Беше от дълго време, когато за последно държах подобен трофей. Малко съм прочувствен и ви благодаря за поддръжката. Трудно е да опиша нещата, само че първо желая да стартира с моя противник. Страхотен тенисист - няколко пъти сме играли дружно. За толкоз малко време ти реализира толкоз доста неща. Знам, че това не беше резултатът, който искаше, само че бъдещето е ярко пред теб и твоя екип. Тепърва идва най-хубавото за теб.

Любовната ми история с Бризбън стартира тук преди 11 години. Благодарен съм, че още веднъж мога да бъда тук и да държа още веднъж този трофей значи доста за мен. Благодаря на моя екип, моите родители трябваше да побързат да отидат до летището. Надявам се, че са следили резултата. Благодаря на спонсорите, на държавното управление и на турнирния шеф. На всички, които се отнасят добре с нас. Доста изтощен съм и ще си взема няколко дни отмора. Много съм благополучен, че съм в Австралия. Ще не преставам по същия метод - благодаря за поддръжката! ”, съобщи Григор.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР