Григор Димитров спечели убедително АТП финалите в Лондон. Българинът беше

...
Григор Димитров спечели убедително АТП финалите в Лондон. Българинът беше
Коментари Харесай

Тайното оръжие на Григор

Григор Димитров завоюва безапелационно АТП финалите в Лондон. Българинът беше единственият тенисист с 5 победи и нито една загуба в мачовете сред най-хубавите в света. След решителната победа над белгиеца Давид Гофен в борбата за трофея, Григор не се скъпеше на похвали и благодарности. Освен похвали за противника и благодарност за фамилията, екипа и почитателите, българинът означи и заслугата на една жена.

„ За сполучливото ми показване тук голяма заслуга има и моята другарка Никол “, съобщи Григор пред цялостната „ О2 Арина “. Феновете естествено приветстваха и това негово изявление. Но реакцията им не може да се съпостави с писъците, които самата Никол Шерцингер провокира по същия мотив в „ Х Фактор “. Тя накара навалица хлапета, пристигнали да гледат кандидат-певци, да крещят името на един тенисист, който даже го нямаше там.

Популярността на 38-годишната дама е голяма. Тя от дълго време е надскочила славата с групата „ Пусикет Долс “, с която проби на музикалната сцена. В момента Никол с изключение на певица е и жури на риалити шоу, а около това се снима във филми и работи като модел. Напоследък тя даже съумя да навлезе в сериозното изкуство и получи основна роля в няколко постановки от мюзикъла „ Котките “ в Лондон. Програмата й е доста натоварена и това се обявява като причина за разлъка с британеца Люис Хамилтън, четирикратен международен първенец във Формула 1.

Връзката им продължи 8 години и мина през няколко раздели и събирания, а водачът даже изхарчи сериозна сума, с цел да оборудва звукозаписно студио в дома си. Така се опитваше да задържи Никол до себе си, само че се оказа неефикасно. Може би главната причина за неуспеха на връзката им въпреки всичко беше, че Люис по този начин и не се реши да й предложи брак. Шерцингер от някое време не крие, че мисли за семейство и деца. Вероятно същото търси и у младия българин.

„ Вижте ме! Наближавам 40, а още нямам деца – изплака неотдавна Никол. – Животът ми е неуспех! “

Двамата с Григор са дружно към този момент две години, като първоначално криеха връзката си. Във всеки случай близостта на Никол сигурно оказва помощ на Димитров на корта. Той беше 28-и в ранглистата при първата им среща, а в този момент е №3 в света. А почитателите на българина са уверени, че той надали я е загатнал инцидентно в еуфорията след успеха. Може би Григор ще се окаже по-добър избор от звездата във Формула 1? Може би…

Тя надушва първенците

Когато две звезди заблестят дружно, притеглят вниманието на целия свят. Отдавна е минало времето, когато за Григор Димитров говореха като за гаджето на Мария Шарапова. Дори в Босна медиите се занимават с триумфите на Григор Димитров и отдават огромна част от тях на вдъхновението от неговата муза.

„ Красивата американска певица и актриса Никол Шерцингер е с Григор от началото на 2016-а и е измежду основните аргументи за скока му – написа изданието Novi.ba. – Преди нея той беше състезател от междинна класа, а в този момент е в Топ 3. Със сигурност тази жена умее да надушва първенеца. Първото доказателство беше международният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън, с който поддържаше връзки преди. Второто е Димитров. “

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР