Григор Димитров смята, че е трябвало да победи Стан Вавринка

...
Григор Димитров смята, че е трябвало да победи Стан Вавринка
Коментари Харесай

Григор Димитров: Физически и психически съм добре, продължаваме напред

Григор Димитров счита, че е трябвало да победи Стан Вавринка с 3:0, а не да напуща " Ролан Гарос " след загуба в три сета с три тайбрека. След срещата си с швейцареца, която се игра в границите на два дни, някогашният №3 в света открои и позитивните неща.

" Не знам какво да кажа. Имах шансове, само че имам възприятието, че всичко бе против мен в последните два дни. Като цяло и той (Вавринка) игра един от най-хубавите си мачове. Говорихме си с него в този момент в съблекалнята, в случай че продължи да играе в същия дух не знам кой би го спрял ", сподели Димитров.

Според българина той се усеща добре физически и душевен. Рамото, което създаваше проблеми на Димитров от началото на сезона също е добре.

" Физически съм добре. Психически съм добре. Рамото се държа добре, което ме прави още по-щастлив. Продължаваме напред ", добави Димитров пред " Нова телевизия ".

За трета поредна година и общо за четвърти път Димитров отпада в третия кръг на " Ролан Гарос ". В девет участия в Париж той по този начин и не съумява да премине тази фаза.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР