Григор Димитров ще защитава титлата си на турнира от сериите

...
Григор Димитров ще защитава титлата си на турнира от сериите
Коментари Харесай

Григор зарадва българите! Ще защитава титлата у дома

Григор Димитров ще пази купата си на шампионата от сериите ATP 250 на родна земя в София през идната година, оповестява Tennis.bg. Българинът провокира същинска еуфория у сънародниците си в тазгодишното си присъединяване в конкуренцията. Хиляди ентусиасти го последваха по пътя към купата в столичната зала " Арена Армеец ", като драха гърла и опъваха български флагове. Григор също изпита приятност да играе на родна земя и разгласи прелестната вест, че още веднъж ще го стори през 2018, написа Sporta.bg.

На финала тази година той победи Давид Гофен, като преди този момент бе сграбчил купата в Бризбън е бе достигнал полуфинал на Откритото състезание на Австралия, където отпадна след петсетов трилър от Рафаел Надал. И през 2018 година конкуренцията ще се организира незабавно след Аустрелиън Оупън. " София Оупън " започва на 5 февруари, а наградният фонд е 540 310 евро.

Повече детайлности за наличието на Димитров ще има във вторник след формалната конференция на уредниците, когато ще има информация и за останалите участници.

Това ще бъде третото последно издание на " София Оупън ". Организаторите показаха предпочитание от 2019 година да се търсят разновидности конкуренцията да увеличи категорията си до АТР 500.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР