Григор Димитров ще започне участието си на Мастърс турнира в

...
Григор Димитров ще започне участието си на Мастърс турнира в
Коментари Харесай

Григор Димитров започва срещу Лойд Харис в Мадрид

Григор Димитров ще стартира присъединяване си на Мастърс шампионата в Мадрид с мач против международния №53 Лойд Харис от Южна Африка. До момента двамата не са играли един против различен.

Това ще бъде първият мач на българина след загубата му от Рафаел Надал на 1/8-финала на Мастърса в Монте Карло. Димитров бе получил „ уайлд кард “ за шампионата в Ещорил, където щеше да е първи подложен, само че му се наложи да откаже присъединяване поради стоматологичен проблем.

При възможна победа над Харис българинът ще се изправи против спечелилия от мача сред Алекс Де Минор и Жауме Мунар. Димитров и първата ракета на Австралия играха един против различен на шампионата в Антверпен предходната година, като конфликтът приключи с победа за австралиеца (7-6, 6-7, 6-4). Другият мач сред двамата бе на Откритото състезание на Съединени американски щати през 2019 година, където Димитров отстрани Де Минор (7-5, 6-3, 6-4) на 1/8-финалите.

При вероятно постигане до трети кръг на шампионата, международният №17 би могъл да се изправи против Доминик Тийм в повтаряне на 1/8-финала на Аустрелиън оупън.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР