Григор Димитров ще участва на финалния турнир Мастърс в Лондон,

...
Григор Димитров ще участва на финалния турнир Мастърс в Лондон,
Коментари Харесай

Лондон, Григор идва!

Григор Димитров ще взе участие на финалния шампионат " Мастърс " в Лондон, където сили ще мерят осемте най-хубави тенисити през сезона. Класирането на българина стана факт, след успеха му над Миша Зверев в Стокхолм и отпадането на един от директните му съперници от шампионата - Кевин Андерсън.

Така Димитров не може да бъде преместен от шестата си позиция и се чака в понеделник присъединяване му да бъде публично доказано от ATP.

Григор до в този момент не е взел участие във финалния за годината шампионат. През 2017 година той записа най-хубавата си година в кариерата до в този момент. Българинът завоюва 3 трофеи - в Бризбън, София и Синсинати, като последната му донесе и 1000 точки за ранглистата. Той игра и на полуфинал на шампионат от Големия шлем - против Надал на Откритото състезание на Австралия.

В Лондон среща ще си дадат осемте най-хубави през годината, класирани съгласно извоюваните точки. В момента публично доказани са лидерът в международната класация Рафаел Надал, рекордьорът по трофеи от Големия шлем Роджър Федерер, Александър Зверев и Доминик Тийм. А в околните дни уеб сайтът на АТР ще удостовери присъединяване и на Димитров и Марин Чилич.

Финалистите са разпределени в две групи по четирима, като играят всеки против всеки през ден. След това предстоят полуфиналите и финалът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР