Григор Димитров ще участва на ATP 250 надпреварата в Женева.

...
Григор Димитров ще участва на ATP 250 надпреварата в Женева.
Коментари Харесай

В последния момент: Григор прие уайлд кард за участие на турнир през следващата седмица

Григор Димитров ще взе участие на ATP 250 конкуренцията в Женева. Това стана ясно преди броени минути, откакто уредниците на шампионата разгласиха новината в формалните обществени профили на надпреварата. Първата ни ракета до момента не се радва на изключително успешен клей сезон, защото не е печелил повече от един мач на нито една от четирите съревнования, в които до момента е играл.

Все отново несъмнено можем да кажем, че българинът сподели позитивни сигнали в своя тенис по време на Мастърсите в Мадрид и Рим, само че трябваше доста рано да срещне надлежно Карлос Алкарас и Новак Джокович, които поставиха значително старания, с цел да надиграят Димитров.

Явно Григор пък е решил, че е изиграл прекомерно малко мачове на червени кортове и по тази причина ще се завърне още веднъж в швейцарския град, където и през 2021-ва година се включи в главната скица благодарение на " уайлдкард ", като отстъпи в четвъртфиналната фаза. Освен това някогашният номер три има още една поява в Женева, когато през 2019-та година се намираше в доста неприятен интервал и реши да стартира присъединяване си от квалификациите, а в последна сметка силите му доближиха до първия кръг на главната скица.

Самият шампионат е със сериозна конкуренция и в игра ще забележим двукратния първенец Каспър Рууд, международния номер девет Тейлър Фриц, както и подгласника от Мастърса в Мадрид - Ян-Ленард Щруф. Хасковлията пък ще бъде подложен под номер шест и това значи, че ще го забележим в деяние още на старта, а жребият ще бъде изтеглен този уикенд.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР