Григор Димитров ще срещне канадеца Денис Шаповалов в първия кръг

...
Григор Димитров ще срещне канадеца Денис Шаповалов в първия кръг
Коментари Харесай

Тежка задача за Григор Димитров още на старта в Синсинати

Григор Димитров ще срещне канадеца Денис Шаповалов в първия кръг на шампионата от сериите Мастърс в Синсинати, който стартира в неделя. Първата ракета на България е 16-ти подложен в схемата, само че ще има тежка задача на старта на конкуренцията.

Това ще бъде трети мач сред двамата, като Григор е спечелил и двете си срещи на твърди кортове против Шаповалов досега, до момента в който канадецът има триумф в единствения им мач на клей. Димитров попадна в най-горната осмина на жребия, като при триумф в първи кръг ще срещне Томи Пол или Дженсън Бруксби (и двамата от САЩ), до момента в който евентуален негов противник на осминафиналите е международният номер 1 Даниил Медведев.

Очаквано в жребия не попадна носителят на 21 трофеи от Големия шлем Новак Джокович, който не може да влезе в Съединени американски щати, защото не е имунизиран против Covid-19. Все отново през вчерашния ден сърбинът получи вяра, че може и да взе участие на Ю Ес Оупън в края на месеца, откакто Американския център за надзор на заболяванията разхлаби ограничаващите ограничения за битка с разпространяването на ковид. Новите разпореждания към момента не засягат влизането в страната, само че това може да се промени в идващите седмици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР