Григор Димитров ще се включи и в надпреварата на двойки

...
Григор Димитров ще се включи и в надпреварата на двойки
Коментари Харесай

Гришо се пуска и на двойки в Акапулко

Григор Димитров ще се включи и в конкуренцията на двойки на шампионата в Акапулко (Мексико). Очевидно той е взел това решение, с цел да натрупа повече игрова процедура. Както е известно, българинът си потегли от Откритото състезание на Австралия с травма в кръста и от този момент не е играл.

Партньор на най-хубавия български тенисист в мексиканския курорт ще бъде американецът Томи Пол. Двамата не са играли дружно на двойки досега, само че се познавам добре от мачовете им на сингъл. Миналата година Димитров и Пол се срещнаха два пъти на корта, като на Australian Open американецът завоюва трагична победа в 5 сета. Григор обаче се реваншира с триумф в три елементи на US Open.

През 2020-та Димитров още веднъж се пусна при тандемите в Акапулко, само че с колегата му Тейлър Фриц отпаднаха още във втория кръг.

Българинът стана първенец в шампионата на сингъл при дебюта си там през 2014 година. Миналия сезон той реализира три победи - над Дамир Джумхур, Адриан Манарино и Стан Вавринка преди да загуби от Рафа Надал на полуфиналите.
 Григор Димитров остава под номер 17, рекордно класиране за Адриан Андреев
Гришо остава под номер 17, рекордно класиране за Андреев

Тийнейджърът се изкачва с 41 места
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР