Григор Димитров ще се включи и в надпреварата на двойки

...
Григор Димитров ще се включи и в надпреварата на двойки
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе и на двойки в Акапулко

Григор Димитров ще се включи и в конкуренцията на двойки на шампионата в Акапулко (Мексико). Очевидно той е взел това решение, с цел да натрупа повече игрова процедура. Както е известно, той напусна Откритото състезание на Австралия с травма в кръста и от този момент не не е играл.

Партньор на най-хубавия български тенисист в мексиканския курорт ще бъде американецът Томи Пол. Двамата не са играли дружно на двойки досега, само че се познавам добре от мачовете им на сингъл. Миналата година Димитров и Пол се срещнаха два пъти на корта, като на Australian Open американецът завоюва трагична победа в 5 сета. Григор обаче се реваншира с триумф в три елементи на US Open.

През 2020-та Димитров още веднъж се пусна при тандемите в Акапулко, само че с колегата му Тейлър Фриц отпаднаха още във втория кръг.

Българинът стана първенец в шампионата на сингъл при дебюта си там през 2014 година. Миналия сезон той реализира три победи – над Дамир Джумхур, Адриан Манарино и Стан Вавринка преди да загуби от Рафа Надал на полуфиналите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР