Григор Димитров ще се изправи срещу испанеца Роберто Карбайес Баена

...
Григор Димитров ще се изправи срещу испанеца Роберто Карбайес Баена
Коментари Харесай

Гришо започва срещу испанец или квалификант в Женева

Григор Димитров ще се изправи против испанеца Роберто Карбайес Баена или квалификант в мача си от втория кръг на АТР 250 шампионата в Женева, отреди жребият.

Гришо получи " уайлдкард " за конкуренцията и в началото трябваше да стартира присъединяване си непосредствено от първия кръг, само че след отдръпването на Ян-Ленард Щруф българинът откри място измежду първите четирима сложени и ще пропусне първото ходило.

За Димитров това е общо трето присъединяване в Женева, а по традиция шампионатът ще даде последна опция на всички състезатели да намерят най-хубавата си форма преди старта на Ролан Гарос, който стартира по-късно повече от седмица - на 28 май (неделя).

До момента българският тенисист постоянно е успявал да запише най-малко един триумф в Женева.

Евентуална победа във втори кръг ще изпрати 32-годишния Григор на четвъртфиналите, където към този момент го чака №7 в схемата Бернабе Сапата Мирайес от Испания, Кристофър О`Конъл от Австралия или нов квалификант.

Хасковлията попадна в долната половина на схемата с поставения под №2 американец Тейлър Фриц, като двубой с него е вероятен само в полуфиналите.

В горната част пък са другите двама любимци в конкуренцията в лицето на първия подложен Каспер Рууд, който е първенец в шампионата от последните две издания, както и №3 в схемата Александър Зверев, който по сходство на Григор Димитров получи " уайлдкард " за шампионата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР