Григор Димитров, ще се изправи срещу австралиеца Джордан Томпсън в

...
Григор Димитров, ще се изправи срещу австралиеца Джордан Томпсън в
Коментари Харесай

Григор преследва финал, вижте къде и кога да го гледате

Григор Димитров, ще се изправи против австралиеца Джордан Томпсън в полуфинал на шампионата от категория ATP 250 на твърди кортове в Бръзбън. Организаторите насрочиха във вечерната сесия, с начален час не преди 12:30 българско време. Мача може да гледате по MAX SPORT 2 и да го наблюдавате с NOVSPORT.COM.

Това ще бъде трети мач сред двамата, като досега те имат по една победа. При триумф българинът, който е втори подложен в схемата, ще се класира за край в шампионата за трети път.

В спор за трофея през 2013 година Димитров отстъпи пред Анди Мъри, а през 2017-а подвигна купата след триумф над Кей Нишикори.

По пътя към ½-финала тази година Григор в профил точно Мъри и германеца Даниел Алтмайер, а по-късно разруши представителя на домакините Ринки Хиджиката на ¼-финалите в петък. 29-годишният Томпсън, който е 55-и в международната класация се оправи изненадващо с някогашния международен №1 Рафаел Надал.

В другия полуфинал, който ще стартира в 07:00 часа наше време, сили ще премерят лидерът в схемата Холгер Руне от Дания и руснакът Роман Сафиулин.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР