Григор Димитров ще отпразнува кротко 30 годишния си юбилей, а

...
Григор Димитров ще отпразнува кротко 30 годишния си юбилей, а
Коментари Харесай

Григор Димитров със скромно парти за 30-ия си рожден ден

Григор Димитров ще отпразнува добродушно 30 годишния си празник, а повода за това е натоварената му тенис стратегия, научи HotArena.

Очаква се Григор да резервира първокласен ресторант в Женева, където дойде през уикенда. Той одобри в последния миг покана за локалния шампионат, който не влизаше в първичните проекти. Помощ при организацията на тържеството евентуално ще окаже гаджето на българина Лолита Османова. Откакто са дружно, тя не пропуща да придружи Гришо. Двамата бяха дружно и на шампионата от сериите Мастърс в Рим, където Димитров отпадна още в първия кръг. Това беше трета поредна загуба червени кортове за Григор.

Източник на „ България Днес “ подсказа, че родителите на Димитров също ще пропуснат юбилея му. Ако Гришо беше останал в Монако, тогава възможностите за фамилна колекция бяха по-големи. Княжеството има много по-леки условия за идващи посетители спрямо Франция и Швейцария. Необходимо е само да се покаже отрицателен PCR тест. За съпоставяне, всички идващи в Париж имат Задължителен антигенен тест на летището и 7 дневна карантина. Гришо и хората от неговия екип ще се разминат с изолацията, тъй като употребяват специфичен статут на участници в „ Ролан Гарос “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР