Григор Димитров ще остане фокусиран върху собствената си игра. Това

...
Григор Димитров ще остане фокусиран върху собствената си игра. Това
Коментари Харесай

Григор Димитров след победата над Стив Джонсън: Бавно, но сигурно се връщам към добрия ритъм

Григор Димитров ще остане фокусиран върху личната си игра. Това показа най-хубавият български тенисист след впечатляващия си триумф против американеца Стив Джонсън в Лос Кабос. Хасковлията пропиля мачбол на личен сервис и резервира самообладание и победи след повече от два часа и половина игра:
 Григор Димитров победи Стив Джонсън в Лос Кабос със 7-6(4), 4-6, 7-6(5)
Григор Димитров победи Стив Джонсън в Лос Кабос със 7-6(4), 4-6, 7-6(5)

Най-добрият български тенисист с първи триумф след повече от два месеца

" Знаех, че би трябвало да съм подготвен за всичко. Първият сет беше много добър за мен. После имах моите шансове във втория. Той стартира да сервира по-добре и стана по-трудно да върша положителни ретури. В третия сет той изигра добър гейм, с цел да ме пробие, когато сервирах за мача. Тайбрекът беше доста тежък ", показа Димитров пред уеб страницата на ATP.

" Той (следващият противник на българина - Гуидо Пея) играе страховит тенис. Левичар. Мога да чакам всичко от него, само че сега съм фокусиран най-много върху това какво се случва в моята страна на корта. Това е по-важното.

Работих върху доста неща в последните месеци. Чувствам, че постепенно, само че несъмнено се връщам към положителния темп ", приключи Гришо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР