Григор Димитров ще излезе утре на централния корт в Париж,

...
Григор Димитров ще излезе утре на централния корт в Париж,
Коментари Харесай

Програмата в Париж: Григор излиза в опит да си отмъсти на Бублик и да удължи сезона си

Григор Димитров ще излезе на следващия ден на централния корт в Париж, пробвайки се да се класира за своя втори следващ 1/4-финал в сериите " Мастърс ". Българинът през днешния ден реализира приказен триумф над някогашния първенец Даниил Медведев и по този начин се класира за осминафиналната фаза на шампионата, в която ще срешне постоянно непредсказуемия Александър Бублик.

Досега българинът се е изправял на пет пъти против казахстанеца и изостава с 2:3 победи в общия баланс от конфликтите си с 3-кратния ATP първенец, който напълно неотдавна се поздрави със спечелването на купата в Антверп. Последният конфликт сред двамата пък се състоя през тази година на надпреварата в Марсилия и беше извоюван след тайбрек в решителния сет от Бублик, само че несъмнено можем да бъдем оптимисти за развиването на утрешния конфликт, имайки поради страхотната форма, в която се намира първата ни ракета.

Мачът е подложен под номер едно в програмата на централния корт и ще започва малко след 12:00 часа българско време, а вие още веднъж ще може да я наблюдавате в действително време, в случай че се обърнете към линковете в нашия уебсайт.

Програмата на централния корт за четвъртък на Мастърса в Париж:

1. Григор Димитров - Александър Бублик

2. Ботик ван де Зандсхулп - Андрей Рубльов

3. Стефанос Циципас - Уго Юмбер

4. Яник Синер - Алекс Де Минор

5. Новак Джокович - Талон Грийхспор (не преди 20:30 часа)

6. Холгер Руне / Доминик Тийм - Даниел Алтмайер (не преди 21:30 часа)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР