Григор Димитров ще излезе през утрешния ден за откриващия си

...
Григор Димитров ще излезе през утрешния ден за откриващия си
Коментари Харесай

Колко атрактивни точки ще направят за една тренировка? Григор и Синер не могат да спрат брояча

Григор Димитров ще излезе през утрешния ден за откриващия си дуел от Мастърса в Рим, където негов противник ще бъде трикратния първенец от Големия шлем - Стан Вавринка. Българинът пък явно е взел съответните ограничения да се приготви по най-хубавия метод за идния дуел, тренирайки с локалния любим Яник Синер, който несъмнено знае тайната рецепта за триумф над швейцареца, откакто към този момент на два пъти през сезона го разгроми.

Самото занятие можеше по най-хубавия вероятен метод да ни изясни за какво това са двама от играчите, които се радват на сериозна фенска маса в Тура, като въпреки разиграванията да бяха в напълно спортно движение, то Григор и Синер гледаха да се забавляват в процеса, прибягвайки до голям брой ексцентрични отигравания.

Креативните осъществявания идваха най-много от ракетата на Димитров, който очевидно се наслаждаваше на занятието и това му оказа помощ да отиграе някои фамозни топки в блисот до мрежата, а ето и видео с най-интересното от тренировката на родния ни представител с двукратния първенец от Sofia Open.

How many hotshots can you hit in one practice?

Dimitrov & Sinner: Yes
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР