Григор Димитров ще изиграе мача си от първия кръг на

...
Григор Димитров ще изиграе мача си от първия кръг на
Коментари Харесай

Григор Димитров на корта утре след Федерер

Григор Димитров ще изиграе мача си от първия кръг на “Уимбълдън” на следващия ден. Българинът се изправя против Стан Вавринка в избрания от мнозина за най-интересен дуел на старта на най-престижния шампионат по тенис. Мачът е трети в програмата на централния корт на “Ол Инглад Клъб”, като ще стартира след 18 часа.

Двубоите на централния корт ще стартират от 15 часа. Там първо на корта ще излезе Роджър Федерер. Осемкратният първенец се изправя против Душан Лайович от Сърбия. След това Каролин Вожняцки ще играе с Варвара Лепченко, а след края на този мач ще пристигна ред на Григор и Вавринка.

Get your! Grigor Dimitrov and Stan Wawrinka are set to meet in the biggest first-round battle at #Wimbledon.

Who do you think will come out on top in the pair's seventh @FedEx #ATP Head2Head match?

Draw Preview https://t.co/DLyzjC3sOW pic.twitter.com/WmLTNE9fae
— ATP World Tour (@ATPWorldTour) June 29, 2018

Виктория Томова ще направи своя дебют в главната скица на “Уимбълдън” на следващия ден. Нейният мач е четвърти на корт номер 4, където срещите стартират в 13,30 часа. 23-годишната софиянка се изправя против Тереза Смиткова от Чехия. Вики ще играе за повторно в главната скица на шампионат от Големия шлем, откакто мина сполучливо квалификациите в Лондон. В началото на сезона тя влезе в схемата в Австралия като “щастлива губеща”. ПРОГРАМАТА ЗА ПЪРВИЯ ДЕН НА " УИМБЪЛДЪН "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР