Григор Димитров ще играе на Sofia Open 2022! Голямата българска

...
Григор Димитров ще играе на Sofia Open 2022! Голямата българска
Коментари Харесай

Гришо – героят отново у дома! Българинът на линия за Sofia O...

Григор Димитров ще играе на Sofia Open 2022! Голямата българска звезда на международния тенис преди малко удостовери своето присъединяване на шампионата от сериите ATP 250 в „ Арена Армеец “ от 25 септември до 2 октомври!

„ Много съм разчувствуван, че още веднъж ще играя вкъщи и съм благополучен, че ще вземам участие на Sofia Open. Пазя невероятни мемоари и страхотни страсти от 2017 година. Да чувствам тази толкоз мощна поддръжка на вас – българските почитатели, беше доста вълнуващо. Самото излизане на корта пред цялостната зала е неописуемо преживяване и спомен за цялостен живот. Прекрасно е, че ще го изживеем още веднъж. Очаквам с неспокойствие да ви видя в „ Арена Армеец “. Ще се забележим скоро “, съобщи Григор Димитров.

Най-добрият български тенисист в историята и номер 19 в света сега е първенец в София през 2017-а. Контузии, както и смяна в датите поради пандемията от ковид, стопираха Димитров от присъединяване на шампионата на родна земя през 2018 и 2020 година, само че през 2022-а любимецът на българските почитатели ще играе още веднъж на Sofia Open.

По предложение на Григор Димитров и в полза на българските почитатели, които желаят да го гледат онлайн в борбата да завоюва още веднъж шампионата на родна земя,  промоционалната оферта за 20% понижение на билетите за Sofia Open 2022 ще бъде удължена с още два дни – до среднощ на 30 август. Пропуските ще са на постоянна цена от 31 август.

Билетите за седмото издание на тенис шампионата в София са в продажба – онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

Sofia Open още веднъж се трансформира в един от най-силните шампионати от сериите ATP 250, а българската аудитория ще има шанса да гледа онлайн сериозен брой от най-хубавите тенисисти в света.

На Sofia Open 2022 ще играе италианската сензация в тениса и повторен първенец в „ Арена Армеец “ Яник Синер. Участието си съобщи и един от най-големите шоумени в тура и финалист от миналогодишното издание – Гаел Монфис. В България идва и носителят на три трофеи от „ Големият шлем “ Стан Вавринка. Шампионът от последния „ Мастърс “ в Монреал и настоящ номер 14 в света Пабло Кареньо Буста също ще се бори за трофея на българска земя. В София ще забележим и още една италианска звезда на бъдещето и настоящ член на топ 30 в света – Лоренцо Музети, спечелил неотдавна купата на ATP 500 шампионата в Хамбург.

Шоуто на Sofia Open 2022 е обезпечено!

Вземете билети в този момент:
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР