Григор Димитров ще бъде част от отбора на Соколите за

...
Григор Димитров ще бъде част от отбора на Соколите за
Коментари Харесай

Гришо в отбор с Джокович и Сабаленка за Световната тенис лига

Григор Димитров ще бъде част от тима на Соколите за Световната тенис лига, която ще се организира в Дубай сред 19 и 24 декември. Първата ни ракета ще е съотборник с някогашния №1 Новак Джокович, финалистката от Финалния шампионат на WTA Арина Сабаленка и Паула Бадоса.

Дебютът на конкуренцията ще включва 18 от водещите състезатели в Тура и ще се организира в " Кока Кола Арена " в продължение на шест дни. На откриващата гала ще участват звезди като Тиесто и Армин ван Бюрен.

Каните ще бъдат предвождани от международната №1 при дамите Ига Швьонтек. Нейни съотборници ще бъдат финалистката от Уимбълдън 2014 Южени Бушар и трикратната шампионка от Шлема на двойки Саня Мирза. При мъжете те ще бъдат показани от Феликс Оже-Алиасим и Гаел Монфис.

Лидер на Ястребите ще бъде Александър Зверев, който се завръща от травма. До него ще застане първенецът от US Open 2020 Доминик Тийм, тазгодишната шампионка от Уимбълдън Елена Рибакина и някогашната №2 в света Анет Контавейт.

При Орлите изпъква името на финалиста от Уимбълдън Ник Кирьос, към който ще се причислят шампионката от US Open 2019 Бианка Андрееску, експертът на двойки Рохан Бопана, финалистката от финалите на WTA Каролин Гарсия и неотдавна прекратилият кариерата си Андреа Сепи.
 Александър Лазаров преодоля и втория кръг на
Александър Лазаров преодоля и втория кръг на " Чалънджъра " във Франция

Българинът се класира главната скица на турнира
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР