Григор Димитров се завръща на турнира в Синсинати през този

...
Григор Димитров се завръща на турнира в Синсинати през този
Коментари Харесай

Григор Димитров, Джокович, Надал и Медведев са след заявените за Синсинати

Григор Димитров се завръща на шампионата в Синсинати през този сезон, демонстрира листата със поръчки за присъединяване в конкуренцията. Сред останалите евентуални участници личат имената на Рафаел Надал и Новак Джокович, както и на Даниил Медведев, Александър Зверев, Стефанос Циципас, Карлос Алкарас и Андрей Рубльов.

Очаква се обаче Ноле да не бъде позволен, защото едва ли ще промени решението си за това да не си слага ваксина против Covid-19. Към момента в страната не се позволяват чужденци, които не са имунизирани.

„ Бих желал да играя на US Open, само че в случай че не се случи, това няма да е краят на света, нито първият шампионат от Големия шлем, от който съм се отказал, “ разяснява обстановката той.

По-любопитната вест идва при дамите, където към схемата се причислява Серина Уиялмс. Шампионката от 2014 и 2015 се завърна на корта след година неявяване, за в този момент ще употребява конкуренцията за подготовка за US Open.

Освен нея при дамите виждаме още Ига Швьонтек и някогашни носителки на трофея като Виктория Азаренка, Мадисън Кийс, Гарбине Мугуруса и Каролина Плишкова.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР