Григор Димитров се върна в Топ 10 на световната ранглиста

...
Григор Димитров се върна в Топ 10 на световната ранглиста
Коментари Харесай

Колко пари си заработи Григор Димитров за 2017-та?

Григор Димитров се върна в Топ 10 на международната класация на сингъл, само че към момента не съумява да се вреди в друга десетка - тази по извоювани пари от наградни фондове през 2017-а. От януари до момента 26-годишният хасковлията е проработил общо $1 494 094, което му отрежда 11-а позиция в света. Точно пред него е 29-годишният деец от Съединени американски щати Сам Куери с $1 547 539. Последният игра полуфинал на „ Уимбълдън " преди дни, в който отстъпи на Марин Чилич.

Лидер в тази ранглиста е Роджър Федерер, който от началото на 2017-а има 5 трофеи, две от които от Големия шлем. Швейцарската легенда е станал по-богат в последните месеци с $8,5 млн.

Междувременно Федерер се изрече много сериозно за поколението тенисисти, включително и Григор Димитров, което е пристигнало след него и Надал.

Според Маестрото от Базел успехите му в Мелбърн и Лондон са колкото негови, толкоз и на по-младите му съперници, които не могат да се приближат до равнището на Топ 4. Раонич, Димитров и Томич, както и доста други, пробиха доста рано, без нито един от тях да се е посочил като действителен кандидат за купа от Шлема.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР