Григор Димитров се представя на добро ниво през клей сезона

...
Григор Димитров се представя на добро ниво през клей сезона
Коментари Харесай

Григор с нов партньор на двойки в Рим

Григор Димитров се показва на положително равнище през клей сезона и наподобява е загърбил сложното начало на годината.
Димитров стигна полуфинал на Мастърса в Монте Карло, само че след това отстъпи в 3-и кръг на шампионата в Барселона, където имаше малшанса да срещне топ поставения Стефанос Циципас.

Сега за Григор следва да вземе присъединяване на огромните съревнования в Мадрид и Рим, които се явяват тъкмо преди Ролан Гарос. През предходната седмица стана ясно, че Димитров възнамерява да играе на двойки дружно с Феликс Оже-Алиасим в испанската столица, а през днешния ден името на нашия съотечественик попадна и в авансово декларираните състезатели за надпреварата при тандемите в италианската столица.

Във Вечния град Гришо за пръв път ще си партнира с Хуберт Хуркач, който може да се похвали с две трофеи от сериите Мастърс при дуетите. Полякът неотдавна завоюва трофея в Маями дружно с Джон Иснър. Той има купа на сингъл във Флорида, само че по-интересното е, че става първенец на Мастърса в Париж дружно с Оже-Алиасим, тъй че хасковлията несъмнено може да разчита на сериозна поддръжка до себе си в идните си мачове.

Срещите в Рим се чака да започват на 8 май, което е тъкмо седем дни след началото на борбите в Мадрид, а по-долу бихте могли да намерите информация за всички двойки, които считат да се изявяват в столицата на Италия.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР