Григор Димитров се поздрави с безспорно една от най-големите победи

...
Григор Димитров се поздрави с безспорно една от най-големите победи
Коментари Харесай

Програмата в Маями: Григор в опит да спре черната серия срещу Зверев и да се класира за финал!

Григор Димитров се поздрави с несъмнено една от най-големите победи в своята кариера, откакто изигра фанастичен мач против Карлос Алкарас на Мастърса в Маями и го направи изцяло беззащитен на корта. Българинът обаче няма да има никакво време, с цел да ознаменувам успеха си, тъй като още през днешния ден го чака полфинален конфликт с Александър Зверев, който се явяваше неговата " черна котка " през миналия сезон. 

Григор обаче обърна доста трендове от началото на конкуренцията и несъмнено има нужната доза самочувствие, с цел да влезе необременен в идния дуел, а всички ние се надяваме, че ще съумее да прекъсне серията си от 7 следващи провали в дуелите си със международния номер пет и ще запише първа победа над него от 10 години насам.

Срещата сред Григор и Зверев е сложена във вечерната сесия на централния корт и ще започва не преди 01:00 часа българско време, а преди този момент ще можем да се насладим на другия полуфинал, който ще опълчи Даниил Медведев на Яник Синер, тъй че ни чака една паметен тенис вечер с полуфиналите мачове от конкуренцията в Маями.

Програмата в Маями ( стартират не преди 21:00 часа)

1. Яник Синер - Даниил Медведев

2. Григор Димитров - Александър Зверев (не преди 01:00 часа българско време)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР