Григор Димитров се оказа прекалено бърз за Томи Хаас. 39-годишният

...
Григор Димитров се оказа прекалено бърз за Томи Хаас. 39-годишният
Коментари Харесай

Григор се оказа прекалено бърз за Томи Хаас, утешава го с минерална вода

Григор Димитров се оказа прекомерно бърз за Томи Хаас. 39-годишният немски тенисист загуби от третия в международната класация българин в надпреварване, което си спретнаха на Бахамите. Двамата са там поради благотворителния шампионат “Некер Къп” на милиардера Сър Ричард Брансън, в който експерти играят с богаташи, платили си за тази привилегия.

Освен че се забавлява добре и си почива след изтощителния сезон, Григор гледа и да не излиза от форма. Затова той не спести сили и даде всичко от себе си, с цел да победи своите противници. А с цел да ги “утеши” след загубата, той им предложи особено обслужване - сервира им минерална вода пред хотела “Гранд Хаят Баха Мар”.

@GrigorDimitrov was too fast for @TommyHaas13!!! Good preparation for 2018 at the #neckercup: @TommyHaas13 pic.twitter.com/6KtqGEG3TZ
— (@ForeverRayitsa) 28 ноември 2017 година
Димитров и Хаас са част от най-известното музикално трио в тениса “Бекхенд Бойс”, включващо и Роджър Федерер. Тримата дадоха това име на момчешката си група, защото са едни от дребното тенисисти, изпълняващи удара единствено с една ръка.

Тази година “Некер Къп” се организира на Бахамите, защото частният остров Некер на притежателя на конгломерата от компании “Върджин Груп” пострада тежко от ураганите “Ирма” и “Мария”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР