Григор Димитров се класира за осминафиналите на Уимбълдън, предава .

...
Григор Димитров се класира за осминафиналите на Уимбълдън, предава .
Коментари Харесай

Григор Димитров разгроми Гаел Монфис в Лондон

Григор Димитров се класира за осминафиналите на Уимбълдън, предава. Първата ракета на България съумя да се наложи по безапелационен метод над Гаел Монфис с 6:3, 6:4, 6:3 в дуел от третия кръг на шампионата от Големия шлем, траял единствено час и 47минути. Гришо показва друго лице в срещата със международния №33 от това, което сподели против Джери Шан, който обърна от 0:2 до 3:2.

Григор Димитров сервира първи изапочна стремително дуела с гейм на нула. Първата ни ракета съумя да затрудни Монфис във втория гейм, като стигна до брейк бол при 40:30 в своя изгода, само че след две следващи точки французинът не позволи ранен пробив.Гришо осъществя хубаво воле на мрежата, след което Монфис се подхлъзна и падна, а след това направи и двойна неточност. Сервис-форхенд се оказа задоволителен за българина да поведе с 2:1.

В третия сет Монфис получи контузия, откакто се опита да отиграе последната топка, като се наложи и медицински тайм навън, само че французинът съумя да продължи да играе.

Гришо завоюва идващото подаване на нула, с цел да стигне на гейм от финалния триумф. Логично Григор Димитров се възползва от това, че Монфис изпитваше проблеми и с лекост затвори мача при 6:3 след един час и 47 минути игра.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР