Григор Димитров се класира на 1/4-финал в Монте Карло, след

...
Григор Димитров се класира на 1/4-финал в Монте Карло, след
Коментари Харесай

Радост! Гришо с поредна победа в Монте Карло

Григор Димитров се класира на 1/4-финал в Монте Карло, откакто съумя да направи поврат против Филип Колшрайбер - 4:6, 6:3, 6:4.

Както и в мача си против Ербер във втори кръг, по този начин и в този момент българинът се нуждаеше от сет време, с цел да откри печелившия си тенис, а след това да заигра и доста по-силно, с цел да стигне до успеха. В спор за място на 1/2-финалите Григор ще срещне Давид Гофен. Именно той е сътрудникът му на двойки, като двамата двамата към този момент се класираха за 1/4-финалите.

По-рано през днешния ден 27-годишният белгиец Гофен победи Роберто Баутиста Агут, с цел да се класира на 1/2-финалите на сингъл.

Гришо не се беше класирал за 1/4-финалите в Монте Карло от три години.

ГРИГОР ДИМИТРОВ - ФИЛИП КОЛШРАЙБЕР 4:6, 6:3, 6:4

ПЪРВИ СЕТ

Първата част не стартира добре за Григор и той позволи пробив за 1:2, като пропусна да го върне при 2:3. В идващия гейм Колшрайбер удари за повторно и поведе с 2:5, и въпреки Димитров бързо да понижи с пробив за 3:5, загуби сета с 4:6. Според статистиката Гришо имаше по-лоши индикатори при втори сервис и при върнатите топки, като един път позволи и двойна неточност.

ВТОРИ СЕТ

Вторият сет стартира със сервис на Гришо, който го завоюва на 15 - 1:0. Последва огледален подобен за Колшрайбер - 1:1, след което българинът още веднъж сервира, само че бе продънен - 1:2. Първата ни ракета мигновено върна пробива - 2:2, като взе своето подаване и осъществя нов пробив - 4:2. Хасковлията не позволи изненада до края на сета и съумя да го затвори на 6:3.

Източник Блиц Спорт

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР