Григор Димитров се изправя срещу Стан Вавринка днес от 18:00

...
Григор Димитров се изправя срещу Стан Вавринка днес от 18:00
Коментари Харесай

В очакване на зрелище: Ясно кога Гришо играе срещу Вавринка

Григор Димитров се изправя против Стан Вавринка през днешния ден от 18:00 часа българско време. Както е известно, българинът и швейцарецът ще спорят още веднъж между тях, като този път се сблъскват в първи кръг на шампионата от сериите Мастърс в Синсинати, написа Блиц.

Мачът им открива програмата на централния корт. 

Надпреварата в Синсинати е по-специална за Григор, тъй като точно тук той завоюва единствената си за момента купа от шампионат от сериите Мастърс (през 2017 г.). 

Димитров игра против трикратния първенец от Големия шлем Стан Вавринка и в първи кръг в Монреал през предходната седмица седмица. Тогава швейцарецът надви с 6:4, 6:4 и през днешния ден българинът ще преследва реванш, а с това и класиране във втория кръг. Победителят ще има за противник Николоз Басилашвили или квалификант. Седемкратният първенец Роджър Федерер ще бъде възможен противник в третия кръг, в случай че успее да преодолее Хуан Игнасио Лондеро непосредствено във втори кръг.

Вавринка води на Гришо с 6-4 победи в директните конфликти, като последните четири мача са на неговата сметка. Последната победа на Димитров обаче е точно в Синсинати - на 1/8-финалите през 2016 година

Предстоящият мач в Синсинати ще бъде четвърти сред двамата в първия кръг на шампионат за последните 13 месеца. Григор и Стан стартираха един против различен на „ Уимбълдън “ и Ю Ес Оупън през 2018 година, както и в Монреал преди дни. 

Григор загуби 20 позиции в международната класация и към този момент е на 74-ото място. За бившия №3 това е най-ниско класиране от 2012 година насам.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР