Григор Димитров разкри каква е основната му цел на Уимбълдън.

...
Григор Димитров разкри каква е основната му цел на Уимбълдън.
Коментари Харесай

Григор има намерение да спечели Уимбълдън

Григор Димитров разкри каква е главната му цел на " Уимбълдън ". Гришо остана доста удовлетворен от безапелационната победа над Маркос Багдатис във втория кръг на шампионата в Лондон. " Беше добър ден в офиса. Мисля, че изиграх мощен мач против рисков противник на трева като Маркос. Играх добър тенис и бях доста фокусиран ", сподели Григор на конференцията, написа Sporta.bg.

Димитров разяснява и идната му среща с Дуди Села. " Играе добре и прави верните неща на корта. Не недооценявам нито един противник. Гледах последния гейм и Дуди се показа добре. Със сигурност ще бъде сложен мач ". " Винаги мислиш по какъв начин да се развиваш и да направиш нещата по-добре, когато преследваш задачите си. Едно от най-важните неща беше привличането в екипа на Дани Валверду “, изясни Димитров.

„ Дани ми оказа помощ да преодолея тежките времена. Вече от година сме дружно. Все още имаме върху какво да работим. Имаме високи цели. Просто съм съсредоточен и върша това, което мога най-добре – да играя тенис ".„ Целта ми е да печеля Уимбълдън. Всяка година се фотографирам пред таблото с имената на спечелилите при юношите. Надявам се един ден името ми да е и на централния корт. “
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР