Григор Димитров продължава страхотното си представяне през настоящия сезон, като

...
Григор Димитров продължава страхотното си представяне през настоящия сезон, като
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Александър Шевченко в 1/4-финалите в Ротердам!

Григор Димитров продължава страхотното си показване през сегашния сезон, като през вчерашния ден записва своята 12-а победа от началото на 2024-та и към този момент е водач по този индикатор в ATP Тура. Българинът продължава да е без изгубен сет на конкуренцията в Ротердам, като надделя Лоренцо Сонего и Мартон Фучович без особени усложнения, а през днешния ден за пръв път ще премери сили с Александър Шевченко, който изненадващо в профил третия подложен Холгер Руне.

Представителят на Казахстан се намира под номер 57 в международната класация и направи огромния си пробив в тениса през предишния сезон, когато влезе за пръв път в топ 100, завоюва три Чаланджър трофеи и доближи до финала на ATP 250 надпреварата в Мец. Именно закритите твърди кортове са обичаната настилка на Шевченко, който е постигнал двете си топ 10 победи на тъкмо такова покритие, надигравайки и Тейлър Фриц в последното издание на шампионата в Базел.

Сблъсъкът сред Димитров и Шевченко е подложен под номер едно в програмата на централния корт в Ротердам и ще стартира всеки миг, а вие още веднъж бихте могли да го наблюдавате в действително време, в случай че се обърнете към някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР