Григор Димитров продължава с победите дори по време на своята

...
Григор Димитров продължава с победите дори по време на своята
Коментари Харесай

Гришо зарадва почитател с първа победа на "Некер Къп"

Григор Димитров продължава с успехите даже по време на своята почивка. Първата ни ракета е на Бахамите, където взе участие в благотворителен тенис шампионат, проведен от милиардера Ричард Брансън.

Сред участниците в " Некер Къп " е легендата на голфа и сегашен бизнесмен Грег Норман. Той е придружаван от брачната половинка си Кирстен Кътнър, а двамата не крият, че са огромните фенове на българина.

Норман игра на двойки със международния номер 3, след което побърза да се похвали с първата си победа на шампионата и на корта въобще, реализирана в партньорство с Григор Димитров.

My first ever victory on the tennis court with my friend @GrigorDimitrov at the #neckercup pic.twitter.com/bsCyl4TmP9
— Greg Norman (@SharkGregNorman) November 29, 2017

Покрай мачовете от благотворителната конкуренция и заниманията отвън корта , Димитров намира време и за здрави бегови тренировки в компанията на кондиционния си треньор и положителния си другар Томи Хаас.

Morning run in the Bahamas for Haas and Grigor and others. There for Necker Cup. (From Tommy’s Instastory) pic.twitter.com/QV3KmRkvKS
— LaWanda (@lawanda50) November 28, 2017

Освен това Димитров не пропуща и наложителната работа с уреди във фитнеса.

26-годишният българин ще остане на Бахамите до 2 декември, когато завършва конкуренцията за експерти и дилетанти. Тази година дарените средства ще бъдат употребявани за възобновяване на Вирджинските острови, които пострадаха тежко от ураганите " Ирма " и " Мария ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР