Григор Димитров продължава с отличния си старт на 2024 година

...
Григор Димитров продължава с отличния си старт на 2024 година
Коментари Харесай

Григор: Хубавият период продължава

Григор Димитров продължава с отличния си старт на 2024 година и доближи до финала на шампионата от сериите ATP250 в Бризбън (Австралия). На полуфинала първата ракета на България се наложи с 6:3, 7:5 против представителя на домакините Джордан Томпсън. Така той си обезпечи среща с Холгер Руне (Норвегия) на финала на следващия ден.
Прочетете още
След мача си с Томсън Гришо изясни, че усеща корта в Бризбън като „ домакински “ и изясни, че в този момент гледа да прекарва повече време със фамилията си, с цел да навакса за пропуснатото през годините. Той също по този начин показа и упованията си за утрешния дуел с Руне.

„ Хубавият интервал продължава. Както споделих аз пристигнах тук с положително чувство, кортът ми е като домакински. Благодаря ви, че ме гледате, това са няколко фантастични седмици, пристигнах тук рано със фамилията и тима ми. Този миг е доста преклонен за мен и му се любувам, благополучен съм, че още веднъж съм на финала, благодаря за поддръжката.

„ Абсолютно, хубаво е, че фамилията ми е тук, само че това носи в допълнение напрежение, тъй като не желая да изгубвам. Много съм благополучен, че мога да прекарам толкоз време с тях, да пътуваме дружно, изключително по празниците. Това е най-хубавото нещо не света – фамилията. През годините не сме прекарвали толкоз време дружно и в този момент виждам да им се реванширам. С моменти като този като че ли наваксвам за това пропуснатото време. Моите родините са моите герои, аз не престават да се изучавам от тях, аз съм това, което съм, с помощта на тях.

„ Ще бъде сложен край на следващия ден. Той се разви доста, доста е мощен, реализира страхотни резултати. Но аз мисля да виждам повече от моята страна на мрежата. Искам да умря, да се възстановя и на следващия ден ще се боря “, сподели българинът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР