Григор Димитров продължава да впечатлява с изявите си на АТР

...
Григор Димитров продължава да впечатлява с изявите си на АТР
Коментари Харесай

Програма за петък: Григор Димитров в опит да достигне първи 1/2-финал във Вашингтон

Григор Димитров продължава да впечатлява с изявите си на АТР 500 конкуренцията във Вашингтон, откакто през вчерашния ден реализира втора поредна победа и си обезпечи място в четвъртфиналната фаза на надпреварата за пръв път от 2013 година насам. Там в борба за класиране измежду най-хубавите четирима ще го чака конфликт с Уго Юмбер, който е подложен под №13 в схемата и се намира на 36-ата позиция в международната класация. 

Днешният дуел сред нашето момче и французинът е подложен под №4 в програмата на третина по величина корт в американската столица - Grandstand, и ще започва незабавно след края на срещата сред Даниел Еванс и Александър Шевченко. Това значи, че ще можем да чакаме родният ни представител да излезе на корта не преди среднощ българско време.

До този миг Димитров и Юмбер имат два изиграни мача между тях - на Мастърсите в Синсинати и Париж, като във всеки от тях успеха е на страната на нашия съотечественик. От своя страна, французинът може да се похвали с 3 АТР трофеи в досегашната си кариера, както и върхово класиране под №25 в подреждането. От началото на сезона Юмбер се показва надалеч под най-високото си равнище, само че през последните седмици демонстрира забележителен напредък и игра на два следващи 1/2-финала - в Атланта и Нюпорт.

Програмата на Grandstand за петък (начало 19:00 часа):

1. Макензи Макдоналд / Бен Шелтън - Лойд Гласпуул / Хари Хелиовара

2. Талон Грийкспор - Гаел Монфис (не преди 21:00 часа; доиграват при 6:4 1:6 1:0)

3. Александър Шевченко - Даниел Еванс (не преди 22:00 часа)

4. Григор Димитров - Уго Юмбер (не преди 00:00 часа)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР