Григор Димитров пристигна в Мадрид за участието си на Мастърс

...
Григор Димитров пристигна в Мадрид за участието си на Мастърс
Коментари Харесай

Григор зарязан от Лолита за Великден, изненадаха го с добър ...

Григор Димитров дойде в Мадрид за присъединяване си на Мастърс шампионата, където го застигна добра и неприятна вест. Организаторите на конкуренцията го изненадаха прелестно, откакто жребият се оказа благоразположен за него. В откриващия си дуел той ще премери сили с №57 в света Лойд Харис, като това ще бъде първа публична среща сред двамата.

При триумф на старта, във втори кръг нашето момче го чака спечелилият от мача сред Алекс Де Минор и Жауме Мунар. На осминафиналите пък по всяка възможност Димитров ще се изправи против най-високо поставения тенисист в тази четвъртина на схемата - Доминик Тийм, който се завръща в игра след повече от месец неявяване от корта.

Григор Димитров се завръща на корта след претърпяна стоматологична интервенция и му следва да се включи в шампионата от категория Мастърс 1000 – Mutua Madrid Open, който ще се организира в испанската столица през идната седмица - сред 2 и 9 май.

Неприятната вест за Григор е, че остана самичък за светлите християнски празници, откакто обичаната му Лолита Османова реши да се прибере в Русия. Гаджето на първата ни ракета няма да съпровожда българина на шампионата в Мадрид, който стартира идната седмица. Ще е до него обаче на „ Ролан Гарос “ в края на май.

Лолита качи фрагменти от фамилния дом в Жуковка, окръг Одинцово, Московска обраст. Жилището наподобява на същински дворец с големи стаи, първокласно обзаведени в бароков жанр. „ Най-накрая открих време да се прибера у дома. Макар и за няколко дни, само че съм щастлива. Дом, мой сладостен дом “, написа Лолита в обществените мрежи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР