Григор Димитров постигна вдъхновяваща победа над Даниил Медведев, като двамата

...
Григор Димитров постигна вдъхновяваща победа над Даниил Медведев, като двамата
Коментари Харесай

Шампионът в Антверп разделя Григор от място на 1/4-финалите в Париж

Григор Димитров реализира вдъхновяваща победа над Даниил Медведев, като двамата изиграха един от най-вълнуващите мачове в хода на сегашния сезон, а в последна сметка българинът съумя да се наложи след същинско 3-часово тенис представление и по този начин да се класира за 1/8-финалната фаза на Мастърса в Париж.

Утре пък първата ни ракета следва да премери сили с един състезател, който се намира в отлична моментна форма, а точно Александър Бублик. Казахстанецът преди по-малко от две седмици завоюва трофея от конкуренцията в Антверп, a през тази година завоюва и най-голямата купа в своята кариера, откакто стана първенец на ATP 500 надпреварата в Хале.

Досега Григор и Бублик са са срещали 5 пъти между тях, като международният номер 33 има задатък от 3:2 победи и завоюва последния конфликт сред двамата, който се състоя през тази година в Марсилия - 7:5 3:6 7:6(5). Интересното е, че казахстанецът до наскоро се намираше в серия от 6 следващи проваляне, само че откри най-хубавата си игра за заключителната част от сезона и не даде нито сет на Николас Джари и Франсис Тиафо, с цел да си подсигурява следващ мач с родния ни представител.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР