Григор Димитров постигна страхотна победа на Мастърса в Шанхай, елиминирайки

...
Григор Димитров постигна страхотна победа на Мастърса в Шанхай, елиминирайки
Коментари Харесай

Гришо след триумфа: Бях търпелив и продължавах да вярвам

Григор Димитров реализира страхотна победа на Мастърса в Шанхай, елиминирайки поставения под №1 в схемата – Карлос Алкарас, в три сета. Българинът показа къде е бил по-силен по отношение на испанския си конкурент и най-после отсече, че „ в никакъв случай не е напускал тениса “, откакто бе запитан дали тази победа е поръчка за нещо огромно.

„ Останах в мача, това беше най-важното след първия сет. Сервирах доста добре в целия сет, позволих няколко неточности в края. Имах и грешки в избрани моменти. При 5:4 той изигра необикновен гейм, последва още един страховит. Аз продължих да имам вяра, че ще стигна до нови благоприятни условия. При втория пробив във втория сет започнах да разгадавам добре неговите сервиси с няколко ретура. В третия сет бях доста стабилен, а той направи неточности “, сподели Григор след мача.

„ Знаех какво би трябвало да върша, би трябвало да го слагам напрегнат, даже когато ударите ми не бяха задоволително положителни. Той не обича да бъде оставян в разиграванията, само че аз продължих да употребявам всяка опция, която ми се откриваше и да го слагам в некомфортна обстановка. Създавах му проблем и и се получиха нещата. Никога не съм напускал тениса “, приключи Григор Димитров след края на изявлението си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР