Григор Димитров победи Иля Ивашка с 6:3, 6:4, 6:4 и

...
Григор Димитров победи Иля Ивашка с 6:3, 6:4, 6:4 и
Коментари Харесай

Григор записа нова трисетова победа на Уимбълдън

Григор Димитров победи Иля Ивашка с 6:3, 6:4, 6:4 и се класира за третия кръг на " Уимбълдън ". Той записа втори следващ триумф с 3:0 сета, а в събота за място на осминафинала ще спори със остарял познайник - американеца Франсис Тиафо.

Днес Димитров стартира неприятно и позволи пробив още в първия гейм, само че бързо откри своя темп на игра. Върна пробива за 3:3, след което направи още един и завърши първия сет с 6:3.

Във втория първата ни ракета решително печелеше подаванията си и съумя да реализира единствения пробив в третия гейм, така затвори частта с 6:4.

В третата част българинът направи пробив в седмия гейм, поведе с 4:3, само че още в идващия гейм Ивашка получи опция да върне брейка и той се възползва, изравнявайки за 4:4.

Димитров още веднъж проби подаването на противника за 5:4, след което завърши мача на собствен сервис със седмия си мачбол след  2:11 часа игра.

Григор направи 11 аса и 31 печеливши удара. Следващият му противник е по-силен и се намира с отлична форма, неотдавна завоюва шампионата в Щутгарт.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР