Григор Димитров побърза да успокои феновете си, че ще бъде

...
Григор Димитров побърза да успокои феновете си, че ще бъде
Коментари Харесай

Григор успокои феновете си

Григор Димитров побърза да успокои почитателите си, че ще бъде в положително положение за последния за годината шампионат от Големия шлем.

Откритото състезание на Съединени американски щати започва на 29 август, само че седмица преди началото му най-хубавият български тенисист хвърли в ужас своите фенове с отдръпването си от конкуренцията в Уинстън-Сейлъм. Той почувства неразположение по време на мача си от втория кръг с австриеца Доминик Тийм и бе заставен да се откаже, макар че водеше в резултата с 6:0, 2:4.
 Григор разпиля Тийм на нула, само че след това му прилоша и се отхвърли Григор разпиля Тийм на нула, само че след това му прилоша и се отхвърли
“Благодаря за поддръжката и известията на всички след тежкия ден през вчерашния ден. Определено не е това методът, по който желаех да напусна Северна Каролина, чаках с неспокойствие една страхотна седмица тук. Не се усещах по най-хубавия метод през вчерашния ден и ми прилоша във втория сет, само че през днешния ден се възстновявам и ще бъда в положително положение за US Open. Напред и нагоре “, написа Григор Димитров в “Туитър ”.

Това ще бъде 13-то присъединяване на топракетата ни на Откритото състезание на Съединени американски щати. Григор прави своя дебют в шампионата през 2011 шампионата, а най-хубавото му показване в Ню Йорк досега е достигането му до полуфиналите през 2019 година.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР