Григор Димитров отстъпвал на Давид Гофен само по два показателя.

...
Григор Димитров отстъпвал на Давид Гофен само по два показателя.
Коментари Харесай

Гришо отстъпва на Гофен само по два показателя

Григор Димитров отстъпвал на Давид Гофен единствено по два индикатора. Това настояват двама от специалистите на „ Скай Спортс ” Анабел Крофт и Грег Руседски, които чакат победа за Гришо в утрешния му конфликт с белгиеца от 16:00 часа българско време. Срещата е втора за двамата от група „ Пийт Сампрас ” на финалния шампионат на ATP в Лондон, откакто те записаха победи в първия кръг. Българинът към този момент надделя в три сета австриеца Доминик Тийм, а Гофен направи същото против Рафаел Надал, който по-късно се отдръпна от шампионата и ще бъде заместен от Пабло Кареньо-Буста.

„ Условията в залата прилягат на Димитров. Настилката е доста бърза, а и той води с 3:1 победи в предходните им мачове. И двамата с Гофен от време на време имат проблеми да завършат дуелите, само че въпреки всичко залагам на Димитров ”, предвижда Анабел Крофт утрешния конфликт.

“Ще бъде оспорван мач, само че е време Григор Димитров да потвърди класата си. Впечатлен съм от Гофен, само че залагам на българина. Гофен може би го превъзхожда във връзка с бекхенд и ретур, само че по всички други индикатори Димитров е по-добър. Всички приказват, че Григор Димитров е суперзвезда и в този момент е неговият момент ”, разяснява пък Грег Руседски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР