Григор Димитров отстъпи една позиция в публикуваната днес световна ранглиста

...
Григор Димитров отстъпи една позиция в публикуваната днес световна ранглиста
Коментари Харесай

Григор Димитров завърши сезона. За шести път - в топ 20

Григор Димитров отстъпи една позиция в оповестената през днешния ден международна класация на тенисистите и е на 19-ото място. Това значи, че за шести път и пети следващ българинът ще приключи сезона измежду първите 20 в класацията на АТР, осведоми БНР.

За Димитров спортната година приключи. Организаторите на шампионата в София му пазеха „ уайлд кард “ до последния миг, само че от щаба на 29-годишния хасковлия оповестили, че той е с травма, поради която не игра и в Париж предходната седмица. Григор завърши най-хубавата си 2017 година на третото място, а предходната година зимува под №20.

Димитър Кузманов е №291. Той през днешния ден стартира в „ Арена Армеец “ на АТР 250 шампионата с дуел против Салваторе Карузо от Италия. Мачът е от 18 часа.  Александър Лазаров , който даде позитивен тест за ковид в петък, е 542-и, Александър Донски е №592, а Адриан Андреев е 666-и.

На върха води Новак Джокович , следван от Рафаел Надал и Доминик Тийм . Шампионът от Париж Даниил Медведев измести Роджър Федерер от четвъртото място.

При дамите Цветана Пиронкова отстъпи една позиция до №135. Виктория Томова е 138-а. Изабелла Шиникова е №202, а Елица Костова е на 209-ото място.

Първа в класацията на WTA е Ашли Барти , следвана от Симона Халеп и Наоми Осака.  

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР