Григор Димитров оцени високо представянето си в първия си мач

...
Григор Димитров оцени високо представянето си в първия си мач
Коментари Харесай

Григор след победата си в първия мач в Стокхолм: Спечелих с две точки

Григор Димитров оцени високо представянето си в първия си мач от шампионата в Стокхолм. Шампионът от 2013-а стигна до сложен триумф със 7:5, 7:6 (5) против 203-сантиметровия поляк Йежи Янович, с цел да си обезпечи място на четвъртфиналите.
„ Много съм удовлетворен от успеха – призна Григор. – Спечелих с няколко точки – в първия сет имах единствено една опция за пробив и я осъществих, а във втория направих едвам един минипробив в тайбрека. Това беше целият мач. Йежи е доста сложен противник, последният път изгубих от него. “
Янович още веднъж заложи на бомбения си сервис и в множеството случай той не го съобщи. Григор обаче съумя да издебне два момента, с цел да нанесе ударите си, а в това време беше доста постоянен при личното си подаване. С успеха българинът излезе с една победа напред в съперничеството с неуместния конкурент – към този момент има 3 триумфа от 5 мача.
Така Димитров, който е подложен под №1 в схемата, остана на пътя към четвърта купа за една година в кариерата си – нещо непостигано от него до момента. Той продължава да преследва и място във финалния шампионат на АТП в Лондон през ноември, което ще е негов дебют в заключителната конкуренция.
Късно нощес приключи борбата на Григор с Миша Зверев (Германия) за място на полуфиналите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР