Григор Димитров отпадна на четвъртфиналите на турнира по тенис на

...
Григор Димитров отпадна на четвъртфиналите на турнира по тенис на
Коментари Харесай

Гришо отпадна от турнира в Марсилия

Григор Димитров отпадна на четвъртфиналите на шампионата по тенис на твърда настилка в зала в Марсилия (Франция) с награден фонд 707510 евро. Поставеният под номер 4 в схемата българин загуби трагично с 5:7, 6:3, 6:7 (6) против Александър Бублик, откакто пропиля два мачбола. 

В първия сет най-хубавият български тенисист позволи съдбоносен пробив за 5:6, след което казахстанецът сервира сполучливо, с цел да поведе в резултата.

Димитров завоюва подаването на съперника си за 3:1 във втората част и по-късно не позволи никаква изненада, с цел да се върне в дуела при 6:3. 

Третият сет още веднъж се разви равностойно, достигайки до 6:6 без основни проблеми за сервиращите. В решителния тайбрек хасковлията направи минипробив за 3:2, само че незабавно по-късно Бублик изравни за 3:3.

Димитров отново завоюва подаването на съперника за 5:4, след което доближи до два мачбола при 6:4, само че Александър Бублик се добра до 6:6 и на собствен ред имаше точка за продобиване на срещата, от която се възползва за крайното 8:6 след близо 137 минути на корта.

Григор Димитров има две победи в петте си срещи с 25-годишния казахстанец, който ще се изправи против Хуберт Хуркач на полуфиналите в Марсилия. Поставеният под номер 1 в схемата поляк се наложи над Микаел Имер (Швеция) с 6:3, 3:6, 7:6 (6). 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР