Григор Димитров отново ще открие програмата на централния корт във

...
Григор Димитров отново ще открие програмата на централния корт във
Коментари Харесай

Григор Димитров отново в действие на централния корт във Виена

Григор Димитров още веднъж ще открие програмата на централния корт във Виена. Днес в 15:00 часа първата ни ракета ще излезе против 58-ия в международната класация Маркос Гирон в борба за място на полуфиналите на мощния шампионат Erste Bank Open от сериите ATP 500.

Вчера 31-годишният хасковлия прегази №8 в международната класация Андрей Рубльов с 6:3, 6:4, а преди този момент на старта записа бърза победа със същия резултат над бразилския квалификант Тиаго Монтейро. Американецът от своя страна изненадващо отстрани поставения под №7 в главната скица Камерън Нори (Великобритания) с 6:3, 6:4..

Димитров и Гирон имат два мача побежду си досега, като салдото в тях е 1-1. Те са на клей, като и двата са в първия кръг на “Ролан Гарос ”. Миналия сезон Григор бе заставен да се отдръпна поради контузия в кръста при резултат 6:2, 6:4, 5:7, 0:3, само че тази година бе повече от безапелационен - 6:1, 6:1, 6:1.

са играли два пъти между тях, като и в двата случая това стана в първи кръг на Ролан Гарос. Миналата година българинът бе заставен да се отдръпна поради контузия в кръста откакто бе доста покрай триумфа, само че през сегашния сезон първата ни ракета нямаше проблеми и разгроми американеца с 6-1, 6-1, 6-1.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР