Григор Димитров обича да се закача със своята добра приятелка

...
Григор Димитров обича да се закача със своята добра приятелка
Коментари Харесай

Серина към Димитров: Обичам те, Григс!

Григор Димитров обича да се закача със своята добра другарка Серина Уилямс. Най-добрият български тенисист употребява персоналния си профил в Инстаграм, с цел да се обърне към почитателите си и хората, които са го подкрепили по време на “Мастърс ” шампионата в Париж.

„ Здравейте скъпи почитатели, желая да ви благодаря за невероятната поддръжка! Миналата нощ беше цялостна полуда, толкоз прочувствена. В продължение на шест часа и половина по-късно имах фотоси, а в този момент съм на летището и се отправям към последващи задължения.

Искам обаче да отделя време и да изразя моята признателност, моята обич към всички, които са били до мен през цялото това време. Този край беше значим за всички. Искам да споделя този миг с всички, които ме поддържат. Годината беше невероятна. Всички имат заслуга.

Ще продължим да се борим, ще продължим да поставяме старания, с цел да стана по-добър. Нямам самообладание и за идващия сезон. Сега е време да проучвам случилото се, да се приготвя и да стартира мощно – това е всичко, което желая.

Пращам ви обич и благодаря за невероятната поддръжка. Публиката, почитателите, фамилията ми, тимът ми – всички толкоз доста ме подкрепихте и желая да знаете какъв брой значи всичко това за мен “, сподели Григор на потегляне от френската столица.

След което предстоящо заваляха мнения от негови фенове и сътрудници.

“Моля, имай поради, че аз съм най-големият ти почитател, по-голям от Серина Уилямс ”, написа Винъс.

" Ай, ай, ай, какво ще каже Серина в този момент? ”, отвърна й Григор, тагвайки по-малката от сестрите Уилямс

Час по-късно коментарът на носителката на 23 трофеи от Големия шлем не закъсня.

“Обичам те, Григс ”, написа Серина.

Григор и сестрите Уилямс са близки другари от дълго време и не пропущат да се закачат в обществените мрежи. Преди десетина години даже се говореше, че той е имал любовен романс със Серина, само че тази информация по този начин и не откри удостоверение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР