Григор Димитров няма да играе на турнира във Вашингтон Citi

...
Григор Димитров няма да играе на турнира във Вашингтон Citi
Коментари Харесай

Без Григор в първия турнир от рестарта на сезона

Григор Димитров няма да играе на шампионата във Вашингтон Citi Open, който ще се организира в първата седмица от рестарта на сезона в мъжкия професионален тенис. Състезанието стартира на 14 август. 29-годишният хасковлия не се е записал за присъединяване в шампионата в столицата на Съединени американски щати.  Григор Димитров най-сетне разгласи две чудесни вести Преди броени дни Григор разгласи, че се е завърнал към тренировките след излекуването си от ковид и възнамерява да е подготвен за шампионатите в Съединени американски щати.
El listado preliminar del ATP500 de Washington @CitiOpen que comenzaría el 14/8. Este fin de semana se confirma si se hace o no.
El cuadro es de 48 jugadores: 38 directos, 6 qualy y 4 wild card.
Estarían entrando Schwartzman y Pella. Londero 1 afuera. pic.twitter.com/6CEzXEl3rp
— Danny Miche (@dannymiche) July 13, 2020 Все още съществува късмет единственият българин в международния тенис хайлайф да играе на Citi Open, в случай че получи “уайлд кард” от уредниците.  Кристиан Гро: Григор и аз сме добре Най-известните имена, които се чака да играят във Вашингтон, са представителите на Топ 10 Даниил Медведев, Стефанос Циципас и Давид Гофен. Освен това за присъединяване в шампионата са се записали още шестима играчи от Топ 20.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР