Григор Димитров не успя през сезон 2022 да се класира

...
Григор Димитров не успя през сезон 2022 да се класира
Коментари Харесай

Григор за АО 2022: Удоволствие е да играя тук, ще продължавам да работя усилено

Григор Димитров не съумя през сезон 2022 да се класира до заключителните стадии на първия за годината шампионат от Големия шлем Australian Open. За сметка на това, най-хубавият ни играч отстъпи във втори кръг на Беноа Пер и напусна събитието в Мелбърн отчаян. Със загубата в AO настъпи и краят на първия стадий от календара на ATP за Григор, а точно австралийското лято, където той въпреки всичко си проработи точки за международната класация и ще се изкачи с няколко позиции през идната седмица.

За да означи края на присъединяване си в Australian Open, Димитров показа малко видео от своята предсезонна подготовка във Франция, а в описанието се обърна към своите фенове с малко известие. Ето какво тъкмо гласеше то:
Вижте тази обява в Instagram.

" Работих интензивно, трудих се с часове. Винаги е било чест за мен да вземам участие в един от най-престижните шампионати в Тура. Нямам самообладание да се завърна назад тук през идната година. До тогава ще продължа да упражнявам всекидневно, без значение от всичко останало. " - приключва Димитров.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР