Григор Димитров не скри радостта си след убедителната победа с

...
Григор Димитров не скри радостта си след убедителната победа с
Коментари Харесай

Гришо след успеха: Използвах всеки шанс

Григор Димитров не скри насладата си след безапелационната победа с 2:0 сета над Карлос Алкарас, с помощта на която се класира за 1/2-финалите в шампионата от сериите „ Мастърс 1000 “ в Маями.

„ Да, като цяло, да спечелиш против него, би трябвало да играеш по най-хубавия метод. Влязох фокусиран в мача, бях наясно какво да върша. Простотата от време на време е основна, само че е мъчно да успееш да я постигнеш. Успях да разгадавам играта повече от предходния път. Наистина доста положително равнище от мен и се веселя, че завоювах в два сета “, съобщи Григор Димитров след успеха си с 6:2, 6:4 над лидера в схемата на шампионата.

„ Използвах всеки един късмет, който имах, това беше методът. Всеки сервис който имах, нападнах, пробвах да го слага в доста сложни позиции.

Трябваше да продължа да бъда нападателен и да излизам на мрежата, да го движа, да не му давам да удря топката, тъй като когато той удари топката по метода, по който може, нещата стават страшни “, изясни хасковлията за метода си към мача.

„ Това е единствено число, още един противник за мен. Първо желая да видя какво направих през днешния ден, с цел да се приготвя за идващия мач. Това е задачата ми сега. Не желая да мисля прекомерно доста, не желая да мисля за това, че съм играл толкоз пъти против него, просто още един мач. Благодарен съм да бъда тук, на полуфиналите. Никога не съм стигал до този стадий тук в Маями, тъй че се веселя доста “, приключи Гришо след превъзходния си мач в Маями, в който той победи Карлос Алкарас, с цел да се изправи против Александър Зверев в спор за място на финала в Маями.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР