Григор Димитров не можа да се класира за първи път

...
Григор Димитров не можа да се класира за първи път
Коментари Харесай

Григор загуби от Джон Иснър в Париж

Григор Димитров не можа да се класира за първи път в кариерата си на четвъртфиналите на тенис шампионата от сериите “Мастърс” в Париж, откакто двойни неточности го провалиха в трагичния и оспорван “дуел на сервисите” против Джон Иснър - 6:7(10, 7:5, 7:6(3) за 2:48 часа игра, заяви Спортал.бг.

Григор загуби трагичния тайбрек с двойна неточност при 10:11, като по време на първия сет пропусна два брейк-пойнта и избави един късмет за пробив. Това е деветият изгубен " дълъг гейм " от хасковлията през 2017 година, като той има доста по-добра статистика в тайбрековете този сезон спрямо предходните, защото е спечелил 17. Иснър е към този момент със съответствие 39:23 за 2017 година.

Две двойни неточности на Иснър пък взеха решение изхода на втория сет, тъй като с помощта на тях Григор се възползва от третия си сетбол за 7:5 в част, в която съвсем липсваха дългите разигравания и феновете имаха мотиви да приветстват само превъзходните осъществявания на Димитров отвреме в точния момент.

В третия сет Григор стигна до пробив за 5:2, само че отново с двойна неточност го провали, като Иснър вкара дуела в тайбрек. В него хасковлията сервираше за оставане в мача, само че направи отново двойна неточност и след това американецът се възползва, с цел да затвори дуела в своя изгода.

Иснър ще се изправи против Хуан Мартин дел Потро на четвъртфиналите в Париж, като аржентинецът се нуждае от триумф за класиране на Финалите на АТР. /Марица.бг
тагове григор джон иснър париж
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР