Григор Димитров направи изненадващо посещение в дом за деца с

...
Григор Димитров направи изненадващо посещение в дом за деца с
Коментари Харесай

Гришо изненада сираци в Перник

Григор Димитров направи изненадващо посещаване в дом за деца с увреждания в Перник. Тенисистът посети комплекса дружно с майка си Мария, а визитата му бе ненадейно даже за личния състав, научи HotArena .

„ Разбрахме в последния миг. Не може да си визиите какъв брой бяха разчувствани децата ”, споделят от вкъщи.

Най-добрият български тенисист самичък пусна фотоси в профила си в инстаграм и призна, че се е почувствал същински въодушевен от прочувствената среща, написа „ България през днешния ден ”.

„ Отдавна желаех да отида в Перники да се срещна с тези страхотни деца. Но не чаках да си потегли толкоз въодушевен. Тяхната мощ, непрекъснатите им усмивки и смях се трансфораха в най-важното нещо за мен ”, споделя Димитров.

„ Това прекарване ме накара да се усещам толкоз признателен за времето ми надалеч от корта по време на сезона. С неспокойствие очаквам идващия път, когато ще видя още веднъж всички мои нови другари и невероятните хора, които са посветили живота си да оказват помощ на другите ”, написа Григор.

Откакто е в България, Гришо не се разделя с майка си. Вчера тя имаше рожден ден, а спортистът й насочи прочувствено обръщение в мрежата.

Два дни по-рано те бяха видяни в един от известните столични заведения за хранене. Въпреки че всички в заведението разпознаха Григор, никой не си разреши да прекъсне вечерята му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР